sponsoren

Sponsoring van Daytraden

De eigenaar van Daytraden.nl, een bedrijf dat daghandel op de beurs bedrijft en ook cursussen geeft in deze handel, herkende veel in de activiteiten van Stichting IJzerhart en was meteen verkocht toen hij het verhaal hoorde op de pitchnight van de Awesome Foundation Rotterdam.

Bij de cursus van Daytraden.nl, lessen in de daghandel op de beurs, worden mensen ook begeleid, zoals de leerlingen van Stichting¬†IJzerhart, maar moeten mensen vervolgens ook persoonlijk bepalen wat ze met de opgedane kennis doen. De benodigde concentratie, wilskracht en het doorzettingsvermogen en de Rotterdamse achtergrond gaf de beide bedrijven nog meer overeenkomsten. Zodoende dat Daytraden.nl voor het project van Stichting IJzerhart koos en er nu dus ge√Įnvesteerd wordt in dit mooie project voor de Rotterdamse jeugd.