IJzerhart vestigt zich op de Koningspoort

 

Smidse binnen geplaatst!

Per 1 januari 2018 is IJzerhart begonnen om een smidse te realiseren op de Werf de Koningspoort (zie website) http://www.koningspoort.nl 

Deze plek werd al sinds enige tijd intensief gebruikt door ons door het geven van verscheidene workshops aan schoolkinderen en groepen volwassenen. De smidse zal zich vestigen in het gebouw dat uitkijkt op de oude haven. Een prachtige plek!

We zullen hierdoor ook met kleine groepen het gehele jaar door kunnen smeden. IJzerhart zal zich dit jaar tot doel stellen om te gaan smeden met zorgleerlingen. Ook zullen we een workshop gaan vormgeven voor particulieren. We hebben het afgelopen jaar veel verzoeken gehad voor workshops. Deze zullen we, als de smidse geheel is ingericht kunnen gaan geven!smidse Koningspoort

Volg de Koningspoort nu ook op Facebook!

https://www.facebook.com/Koningspoort/

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_a62

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *